AKTUELLA FÖRESTÄLLNINGAR OCH EVENT Våren 2024


Mord i sinnet

"Mord i sinnet" spelas upp av Teater Olivers vuxengrupp. På en termin har de repat ihop en udda mordhistoria. De färgstarka karaktärerna gör det underhållande för publiken som sitter nära spelet. Improvisations konceptet är likvärdigt det som 4:e teatern gör. Kom och åtnjut en härlig bit mat med god dryck och blir underhållna av en bunt absolut härlig Teater Oliver ensemble. Rekommenderas från 12 år. 

Safir gruppen med "Skogens konung"
Varför beter sig skogens konung så konstigt och är det verkligen hon? Skogens djur hittar en schampoo flaska med guldfärg..men kungen föddes ju med denna guld-päls.. vems är denna flaska? Och vem är det som ropar på hjälp?

Lime gruppen med " Ortens Romeo"
Hur skulle det se ut om Shakespeare skapade Romeo och Julia idag? Två kompisar och två olika gäng.. men tycker de egentligen så olika? Vad tycker pjäsens två "Karen" om dess ungdomar?

Mint gruppen  med "Jultomtens sommarlov"
Tomten råkade glöma nissarna när han åkte på semester. Vad ska nissarna nu göra? Och vad händer när nissarna upptäcker värmen.

Rubin gruppen med "Toxic"
Är en pjäs som utforskar vad som kan vara toxic. Ett lesbiskt par och en homofobisk präst... Hur blir bröllopet då? Och vad händer på smekmånaden.

Måndagsgruppen "Sekten"
Sekt medlemmen Beyonce försöker sig på ett rymningsförsök, men allt går inte hennes väg. Vem är det som hemsöker sektledaren? Och vad händer när ledaren inte får som hon vill? Välkommen in i mörkrets hemligheter.. om ni vågar såklart!

Ametist gruppen "Blodspår"
En deckar pjäs med mystik, mord, flörtar och ett mord såklart!

Teater Oliver
Växhuset
722 14 Västerås
info@teateroliver.se

Org nr 878 002-4058
Pg nr 161 1511-5